Overtollige Volume licenties (aan)kopen


Overtollige volume licenties aanschaffen, hoe werkt het?

Als u binnen uw organisatie een te kort en/of behoefte aan licenties heeft, kan het veel in het budget(kosten) schelen als u overtollige licenties i.p.v. nieuwe licenties aankoopt. De korting loopt doorgaans op tot boven de 30% van de listprijs.

Het te kort aan licenties kan bij de organisatie een gegeven zijn, of naar voren zijn gekomen bij een (baseline) audit. Ook in deze situaties kunnen wij de organisatie ondersteunen en aanzienlijke bedragen besparen.

Er zijn verschillende internationale leveranciers voor tweedehands Microsoft, Oracle en SAP licenties. Allen leveren ze software licenties tegen sterk gereduceerde prijzen afkomstig van Europese bedrijven. Ons advies is om de licenties altijd uit het buitenland te betrekken. Simpelweg al vanwege het feit dat de organisaties in Engeland en Duitsland al 10 jaar meer ervaring hebben en succesvol zijn met de transfers van volume licenties. In Nederland staat deze tak van sport feitelijk nog in de kinderschoenen en daar wilt uw organisatie niet de prijs voor betalen!

De internationale inkoopkanalen bieden u de benodigde licenties met kortingen tot meer dan 30%. Indien u licenties tekort komt, zijn tweedehands / overtollige licenties een uitstekend alternatief, zolang u de procedure maar kent of professioneel ondersteund wordt. Als u uw aanvraag via Licentiemakelaar laat lopen, ontvangt u altijd meerdere offertes van verschillende bedrijven, zodat u altijd onafhankelijk verzekerd bent van de beste prijs. Daarnaast schaft u vervolgens exact de software licenties aan die u nodig heeft tegen het scherpste tarief.

Licentiemakelaar is gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- & verkoop van overtollige licenties.

Wat kunnen we als Licentiemakelaar voor uw organisatie betekenen bij de aankoop van overtollige (tweedehands) licenties?

  • Licentiemakelaar begeleidt de volledige transfer van de licenties
  • (Aan)Kopen van overtollige (tweedehands) licenties kan een aanzienlijke besparing opleveren en vergt zorgvuldigheid op het gebied van de vele procedures
  • Licentiemakelaar zorgt dat alle procedures, facturen met betrekking tot licentie-overdracht tot in de puntjes geregeld is

Belangrijk is dat alle procedures correct gevolgd worden en er een ervaren partij met u meekijkt en de vinger aan de pols houdt gedurende het hele proces.

Op deze wijze kunt u de overtollige/tweedehands licenties aanschaffen, van partijen die door Licentiemakelaar gecontroleerd zijn, jaren ervaring hebben en daarnaast vaak al meer dan 10 jaar  ervaring en een smetteloos trackrecord hebben.

Op het moment dat uw organisatie overtollige licenties beschikbaar heeft, staan wij ook klaar om deze voor uw organisatie contant te maken.

U kunt uw aanvraag mailen m.b.v. onderstaand formulier en/of direct bellen met een van onze consultants.

Offerte aanvraag formulier

Organisatie (verplicht)

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Voorkeur contact-moment

Benodige licenties en aantallen

Neem de onderstaande tekens over in het lege veld.
captcha