Oracle Licenties


Oracle Licenties verkopen

Naar aanleiding van de uitspraak door het Europees Hof van Justitie (zaak C-128/11 – 3 juli 2012), werd Oracle’s eeuwigdurende business software, legaal beschikbaar voor wederverkoop in de secundaire softwarelicentie markt. Net als bij andere leveranciers van eeuwigdurende software Volume licenties van Microsoft en SAP, vormen overtollige Oracle-producten een restwaarde voor de oorspronkelijke koper en gebruiker. Deze licenties kunnen nu als een scherp geprijsd product aan andere organsiaties worden aangeboden, ongeacht de voorwaarden van de licentieovereenkomst van en met de leverancier. Het proces en de procedure, is min of meer hetzelfde als bij de doorverkoop van eeuwigdurende Microsoft Volume en SAP softwarelicenties. De regels gelden binnen alle landen en de grenzen van de EU. Dit is de link naar de uitspraak in het Europese Hof: EU Software Directive 2009/24/EC.

Oracle is gespecialiseerd in Enterprise-software producten, met name de eigen merken van database management systemen, die een breed scala aan geïntegreerde zakelijke software bevat. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraden overtollige licenties, Licence Borker is in staat om, te bemiddelen bij de aan- en verkoop van een groot aantal van de brede waaier van bedrijfssoftware van Oracle te leveren tegen meer betaalbare prijzen dan de conventionele reseller kanalen. De volgende Oracle software producten zijn doorgaands geschikt om verhandeld te worden:

•Database software
•Middleware
•Applications software
•Enterprise Management software
•Development software
•Operating System

Voor meer informatie over de specifieke producten en prijzen, stuur ons dan een e-mail of bel direct met Roel Theunissen, Licentie Makelaar consultants op +31 (0) 6 247 365 79.

Oracle Licensing