Visie & missie van Licentiemakelaar BV


Visie & missie van Licentiemakelaar BV

Wij zijn gespecialiseerd in advisering en bemiddeling bij de aan- & verkoop van overtollige Volume Licenties van Microsoft, SAP en Oracle. Wij werken samen met nationale- en internationale organisaties met als doel de hoogst mogelijke opbrengst of besparing voor uw (benodigde) overtollige licenties te realiseren. Recycleren, duurzaamheid en goede doelen, geldt wat ons betreft ook voor software en licenties.

Kunnen we u ook van dienst zijn?

Visie

Na ruimschoots 15 jaar als ondernemer actief te zijn geweest op de Nederlandse en Belgische markt voor automatiseringsproducten, hebben we ervoor gekozen om ons vakgebied verder te specialiseren. Vanuit de praktijkervaring bij o.a.; BVA Auctions, Daan veilingen, van Beusekom hebben we ervaren, dat er veelal onvoldoende gespecialiseerde kennis op de ‘werkvloer’ aanwezig is. Voor wat betreft de activa in de Cloud, ondersteunen wij de curatoren en veilinghuizen, om zo de opbrengsten te optimaliseren.

Missie en waarden

Wij willen de komende jaren een leidende positie verwerven in de dienstverlening m.b.t. recovery, inventarisatie en het inzetten van overtollige licenties.

Op die manier zorgen wij ervoor dat onze klanten hun doelstellingen beter kunnen bereiken. Klantgerichtheid, service, kwaliteit, vertrouwen en handelsgeest zijn de waarden die u te allen tijden in onze dienstverlening terug zal vinden.