Partners van Licentiemakelaar B.V.


 

Certus, gecertificeerde dataverwijderingCERTUS Software

Certus Software, is a company set up to provide Certified Data Erasure solutions for all types of data storage devices.

We are “Certified Data Erasure Professionals”

 

eGem, ICT & Overheid

 

eGem | ICT & Overheid

eGem is een eigenzinnige ICT-leverancier speciaal voor overheden, geboren vanuit de behoefte omdat het anders kan.
Het anders moet! De combinatie van ICT en lokale overheid heeft al jaren onze harten gestolen. Deze markt kennen wij door en door en hier voelen wij ons thuis. Dat vind je terug in onze dienstverlening. Dienstverlening met een passie voor kwaliteit en voor onze klanten.

 

 

 eGem, wij verbinden overheden

 

EnergyProof

Waarom energie adviesbureau EnergyProof?

Kostenbesparingen => EnergyProof ondersteunt bedrijven met de inkoop van hun energie. Met onze expertise zijn we als uw partner al snel in staat om forse reducties van uw energiekosten te realiseren. We begeleiden uw aanbestedingsproces zodat u tijd en geld bespaart en u zich kunt concentreren op uw core business.

Innovatie => De energiemarkt kent de laatste jaren een aantal belangrijke innovaties waar bedrijven van kunnen profiteren. Wij verdiepen ons voortdurend in nieuwe ontwikkelingen die u financieel voordeel opleveren, tijd besparen op uw bedrijfsprocessen en bijdragen aan uw ambities op het gebied van duurzaamheid.

 

Energie adviesbureau energiemanagement energie inkoopbegeleiding.

finhill-logo

FINHILL

Finhill, al ruim tien jaar ondersteunen wij MKB ondernemingen met hun administratie, belastingzaken en financieel advies. De specialistische kennis van onze medewerkers én ons innovatieve digitale administratie systeem ontzorgt elke ondernemer. Geen stapels facturen meer aanleveren, maar uw administratie regelen met één druk op de knop.
Een veilige, doeltreffende manier van werken. Op maat, want tenslotte is elke klant anders.

 

 Koploper in digitale administratie!Als ondernemen vóór gaat 

 

 

Fundaments

Gebruik de juiste basis voor uw clouddienst. Eén die betrouwbaar en flexibel is. Eén die geheel bij uw wensen past en met u meegroeit. En waar u geen omkijken naar heeft, omdat het wordt beheerd door professionals. Dat perfecte fundament vindt u bij Fundaments. Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om uw clouddiensten te laten draaien? Wilt u graag een veilige plek voor uw back-ups? Wilt u uw eigen server(s) graag in een gecertificeerd datacenter laten draaien? Dan bent u bij Fundaments aan het juiste adres. Met Fundaments heeft u een partner die altijd voor u klaarstaat en u voorziet van gevraagd en ongevraagd advies. Zo bent u verzekerd van de voor u optimale cloudoplossing.

 HET PERFECTE CLOUDFUNDAMENT WAAR OP GEBOUWD KAN WORDEN.

 

logo-it-syndicaat

ITsyndicaat

Ondersteunt Hosting Service Providers, IT Dienstverleners, Software Resellers, etc met licentiebeheer & sam tools en oplossingen.

 Licentiebeheer voor uw klanten

 

Korton

Korton zorgt, als ICT partner, voor business continuity door managed services, cloud diensten en softwareapplicaties voorzien van high availability.

 

 Wij richten ons op klanten met mission critical networks, die gebruik kunnen maken van de Korton cloud diensten.

 

License-Reporter_Logo

License-Reporter

Licence-Reporter, we optimaliseren & maken software licentie uitgaven financieel transparant.
Dit mag je verwachten…

-Geen financiële verrassingen meer bij software leveranciers audits
-Betere onderhandelingspositie met software leveranciers
-Compliant zijn en beschikken over de best mogelijke inzet van software en licenties (ook in de Cloud)
-Overtollige software licenties te gelde maken. Organisaties zijn gemiddeld 25% over-gelicenseerd, deze licenties kunnen contant gemaakt worden.”
-API die schone data deelt met andere systemen in je organisatie (CMDB, Service Desk, Helpdesk applicaties, etc.)

 

20-30% jaarlijks minder uitgeven aan software, door het toepassen van “Software License Analytics”.

 

quest4-logo

Quest4

Quest4, de juiste mensen op de juiste plaats inzetten middels detachering is onze belangrijkste missie en hierdoor creëren wij synergie. Quest4 verdiept zich intensief in de behoeften van de professional, opdrachtgevers en leveranciers. Door inleving, toewijding en scherpe vraagstelling in het begin van het proces komen we tot de juiste en structurele oplossingen voor alle partnerships. Quest4 heeft een transparante en persoonlijke hands-on mentaliteit en gaat elke samenwerking en partnership aan op basis van toewijding.

 

 

Detachering van de juiste professional of ben jij die professional?

 

solitee_logo

Solitee

Als Solitee IT-makelaar ontzorgen en gidsen we u tegelijkertijd. Wij zorgen ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten en -diensten wordt verbonden aan uw wensen en behoeften. Hiermee bieden wij u een helder overzicht in het complexe IT-landschap op het gebied van o.a. werkplekinrichting, storage & back up, virtualisatie en cloud computing.

 Solitee, de IT-makelaar die ontzorgt

 

viginti

Viginti B.V.

Viginti B.V. verricht taxaties op verschillende waarderingsgrondslagen van machines, technische installaties, voorraden en bedrijfsmiddelen. Verder kunt u terecht voor vrijblijvend advies over remarketing van uw bedrijfsmiddelen, veilingen en onderhandse verkopen.

Viginti B.V. heeft 25 jaar ervaring op het gebied van insolventie, taxaties en (internet) veilingen en werkt voornamelijk in opdracht van curatoren, banken en directie.

Viginti B.V. is register makelaar, taxateur en veilinghouder R.G., lid van de Federatie TMV en gecertificeerd via SKO

 VIGINTI, taxaties en makelaardij r.g.