Tot 70% besparen!

De kansen van gebruikte licenties kopen, kan voor uw organisatie, een aanzienlijk besparing opleveren. Als u binnen uw organisatie een behoefte aan bijvoorbeeld Microsoft volume licenties heeft, kan het veel in het budget(kosten) schelen als u gebruikte licenties koopt i.p.v. nieuwe licenties. Uw besparing loopt doorgaans op, van tot 30% – 70% op de standaard Microsoft prijs.

Het te kort aan volume licenties, kan bij de organisatie een bekend gegeven zijn. Het kan ook naar voren zijn gekomen bij een (baseline) audit. Licentiemakelaar ondersteunt uw organisatie, ook bij de invulling van dit vraagstuk en dit zal direct aanzienlijke besparingen kunnen realiseren! Met de zekerheid dat uw organisatie, de audit met succes kan afronden.


Het kan en mag!

Licentiemakelaar kent de verschillende (inter-)nationale leveranciers voor tweedehands Microsoft, Oracle en SAP licenties. Allen leveren ze (overtollige) software licenties, tegen sterk gereduceerde prijzen afkomstig van Europese bedrijven. Ons advies aan u, is om de licenties altijd te betrekken bij een leverancier, die een zgn. auditgarantie biedt. Zekerheid is in deze belangrijker dan de allerlaagste inkoopprijs!


Internationaal netwerk

Ons netwerk biedt uw organisatie, de benodigde licenties met kortingen tot van 30% tot 70%. Licentiemakelaar vraagt voor u verschillende offertes op en adviseert de offerte het beste bij uw organisatie past. Dit i.v.m. levertijden, prijsniveau en geleverde garantie / zekerheden.

Indien u licenties tekort komt, zijn tweedehands / gebruikte licenties een uitstekend alternatief, zolang u de procedure maar kent of u hierbij professioneel wordt ondersteund. Als u uw aanvraag en aankoop via Licentiemakelaar laat lopen, ontvangt u altijd meerdere offertes van verschillende bedrijven, zodat u altijd onafhankelijk verzekerd bent van het beste advies, levertijd, prijs en garantie. Daarnaast schaft u vervolgens exact de software licenties aan die u nodig met de beste condities.


Gebruikte licenties kopen is de specialiteit van Licentiemakelaar

Wij zijn gespecialiseerd in de onafhankelijke bemiddeling bij de aan- & verkoop van tweedehands licenties.

Wat kunnen we als Licentiemakelaar voor uw organisatie betekenen bij de aankoop van overtollige (tweedehands) licenties?

  • Licentiemakelaar begeleidt de volledige aanschaf van de transfer van de licenties
  • (Aan)Kopen van tweedehands licenties kan een aanzienlijke besparing opleveren, maar vergt zorgvuldigheid op het gebied van de vele procedures
  • Licentiemakelaar zorgt dat alle procedures en facturatie met betrekking tot licentie-overdracht tot in de puntjes geregeld is

Belangrijk is dat alle procedures correct gevolgd worden en er een ervaren partij met u meekijkt en de vinger aan de pols houdt gedurende het hele proces.

Op deze wijze kunt u tweedehands licenties aanschaffen, van partijen die door Licentiemakelaar gecontroleerd zijn, jaren ervaring hebben en daarnaast vaak al meer dan 10 jaar  ervaring en een smetteloos trackrecord hebben.

Iedere transactie is maatwerk en we zorgen dat u vooraf exact weet, welke kosten Licentiemakelaar uw onderneming in rekening gaat brengen.

Als uw organisatie licenties ‘over’ heeft, staan wij ook klaar om deze voor uw organisatie contant te maken.

U kunt uw aanvraag eenvoudig en vrijblijvend mailen. Gebruik het onderstaande formulier of bel direct met een van onze consultants.