Microsoft Licenties kopen


Tot 70% besparen bij de aanschaf van Microsoft licenties!

Als u binnen uw organisatie een te kort en/of behoefte aan Microsoft licenties heeft, kan het veel in het budget(kosten) schelen als u gebruikte licenties i.p.v. nieuwe licenties koopt. Uw besparing loopt doorgaans op van tot 30% – 70% op de Microsoft listprijs.

Het te kort aan licenties kan bij de organisatie een bekend gegeven zijn, of naar voren zijn gekomen bij een (baseline) audit. Licentiemakelaar ondersteunt uw organisatie bij de invulling van dit vraagstuk en zal direct aanzienlijke besparingen kunnen realiseren! Met de zekerheid dat uw onderneming de audit met succes kan afronden.

Licentiemakelaar kent de verschillende (inter-)nationale leveranciers voor tweedehands Microsoft, Oracle en SAP licenties. Allen leveren ze (overtollige) software licenties tegen sterk gereduceerde prijzen afkomstig van Europese bedrijven. Ons advies is om de licenties altijd uit het buitenland te betrekken en/of een zgn. auditgarantie te bedingen. Zekerheid is in deze belangrijker dan de allerlaagste inkoopprijs!

De (inter-)nationale inkoopkanalen bieden u de benodigde licenties met kortingen tot van 30% tot 70%. Licentiemakelaar vraagt voor u verschillende offertes op en kijkt welke offerte het beste bij uw organisatie past. Dit i.v.m. levertijden, prijsniveau en geleverde garantie / zekerheden.

Indien u licenties tekort komt, zijn tweedehands / overtollige licenties een uitstekend alternatief, zolang u de procedure maar kent of u hierbij professioneel wordt ondersteund. Als u uw aanvraag en aankoop via Licentiemakelaar laat lopen, ontvangt u altijd meerdere offertes van verschillende bedrijven, zodat u altijd onafhankelijk verzekerd bent van het beste advies, levertijd, prijs en garantie. Daarnaast schaft u vervolgens exact de software licenties aan die u nodig met de beste condities.

Licentiemakelaar is gespecialiseerd in de onafhankelijke bemiddeling bij de aan- & verkoop van overtollige licenties.

Wat kunnen we als Licentiemakelaar voor uw organisatie betekenen bij de aankoop van overtollige (tweedehands) licenties?

  • Licentiemakelaar begeleidt de volledige aanschaf van de transfer van de licenties
  • (Aan)Kopen van tweedehands licenties kan een aanzienlijke besparing opleveren, maar vergt zorgvuldigheid op het gebied van de vele procedures
  • Licentiemakelaar zorgt dat alle procedures en facturatie met betrekking tot licentie-overdracht tot in de puntjes geregeld is

Belangrijk is dat alle procedures correct gevolgd worden en er een ervaren partij met u meekijkt en de vinger aan de pols houdt gedurende het hele proces.

Op deze wijze kunt u tweedehands licenties aanschaffen, van partijen die door Licentiemakelaar gecontroleerd zijn, jaren ervaring hebben en daarnaast vaak al meer dan 10 jaar  ervaring en een smetteloos trackrecord hebben.

Iedere transactie is maatwerk en we zorgen dat u vooraf exact weet, welke kosten Licentiemakelaar uw onderneming in rekening gaat brengen.

Als uw organisatie licenties ‘over’ heeft, staan wij ook klaar om deze voor uw organisatie contant te maken.

U kunt uw aanvraag vrijblijvend mailen m.b.v. onderstaand formulier en/of direct bellen met een van onze consultants.

Offerte aanvraag formulier

Organisatie (verplicht)

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Voorkeur contact-moment

Benodige licenties en aantallen

Neem de onderstaande tekens over in het lege veld.
captcha