Licenties verkopen


Licenties verkopen

De financiële afhandeling kan binnen 10 werkdagen geregeld zijn!
Wij bemiddelen bij de verkoop van Microsoft Volume licenties.

Verkoop uw software licenties

Hoe kom ik erachter of ik overbodige licenties heb? Kortom, kan ik onze Licenties verkopen?
Als u onzeker bent over hoe u kunt bepalen of u mogelijk overbodige licenties heeft liggen, stel uw zelf dan de volgende vragen:

  • Is uw bedrijf afgeslankt in de afgelopen 3 jaar?
  • Is uw bedrijf onlangs overgestapt naar Office 365 / Cloud of SaaS?
  • Maakte uw bedrijf eerder gebruik van Microsoft-software voordat u verhuisde naar een alternatieve oplossing?

Indien het antwoord op een van deze vragen ja is, dan zou het kunnen dat u overtollige licenties heeft. Deze kunt u contant maken. Houd er rekening mee dat alleen perpetual (eeuwigdurende) Volume Licenties verkocht kunnen worden, Retail / boxed producten of OEM-software licenties kunnen niet verkocht worden.

Wat zijn kenmerken van de werkwijze van Licentiemakelaar?

✓ Snel
✓ Gemakkelijk
✓ Transparant

Of u nu een curator/zaakbeheerder of een operationele organisatie heeft, de consultants van Licentiemakelaar kunnen u in deze procedure ondersteunen. Het gehele proces van de verkoop van uw overtollige licenties, van de start tot de afronding. Overtollige licenties worden vaak over het hoofd gezien. Een organisatie kan bijvoorbeeld beschikken over overtollige licenties vanwege reorganisatie of inkrimping, de (gedeeltelijke) migratie naar de cloud of upgrade naar een nieuwere versie van de software. Deze overtollige licenties zijn geld waard zijn! Uit onderzoek blijkt ook nog eens, dat organisaties gemiddeld 25% te veel aan licenties hebben aangeschaft.

Als u denkt dat u (mogelijk) overtollige licenties beschikbaar heeft, neem dan contact met ons op of kijk hieronder.

Licentiemakelaar werkt ook op no-cure-no-pay basis en beschikt over een internationaal netwerk en contacten, met jarenlange ervaring op het gebied van softwarelicenties overdrachten.

In het voorstel dat wij u voorleggen houden wij rekening met uw wensen om snel, dan wel tegen de hoogst mogelijke prijs zaken te doen. Met onze gestroomlijnde kostenstructuur zijn wij er van overtuigd u altijd de beste waarde voor licenties te kunnen garanderen. Transacties kunnen al binnen 10 dagen geëffectueerd zijn.

Curatoren
Wij bieden u als curator advies en assistentie bij het onderzoeken van de waarde van de (overtollige) licenties in organisaties onder uw bewind. Klik hier als u curator of bewindvoerder bent en informatie wilt over, uw specifieke rol, mogelijkheden en de procedure.

Operationele organisaties
Uw organisatie kan door diverse omstandigheden overtollige licenties hebben. Wat de reden ook is, Licentiemakelaar kan u van dienst zijn deze licenties voor u contant te maken en uw kapitaal te vergroten.

U kunt contact met ons opnemen en uw interesse kenbaar maken, wij organiseren als uw Licentiemakelaar de rest, als de licenties verkoopbaar zijn, bieden wij u de beschikbare opties aan.

Voor veel gestelde vragen verwijzen we u naar onze f.a.q. (veel gestelde vragen en antwoorden).

Kunnen we u van dienst zijn en uw liquiditeit vergroten?

Neem contact met ons op:

Oprichter Mischa Hulsing
Mischa Hulsing (consultant & oprichter)
T.: +31 6 34 777 169
E: mischa.hulsing@licentiemakelaar.nl
Linkedin

 

 

 

Licentiemakelaar Consultant Roel Theunissen

 

Roel Theunissen (consultant)
T.: +31 (0)6 247 365 79
E: roel.theunissen@licentiemakelaar.nl
Linkedin

 

 

Harmen van der Tempel

 

Harmen van der Tempel (consultant)
Tel.: +31 (0)6 53 44 1388
E-mail: harmen.van.der.tempel@licentiemakelaar.nl
Linkedin